De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Van Ron naar Gaston

v.l.n.r : Gaston van Kessel, Ron van Scherpenzeel.
< 1 minuut

De naam blijft hetzelfde, evenals de dienstverlening en de persoonlijke benadering. Op 1 januari 2021 draagt Ron van Scherpenzeel zijn administratie- en advieskantoor over aan Gaston van Kessel. Voor klanten van Scherp Advies verandert er verder niets.

 ‘Ik ben nu 70 en ga een tandje minder werken’, aldus Ron van Scherpenzeel. ‘Sommige klanten blijf ik wel bezoeken en ik adviseer Gaston op de achtergrond. Maar hij wordt straks het nieuwe gezicht.’ Gaston van Kessel kwam niet uit de lucht vallen. ‘Ik ken hem via zijn schoonmoeder, die bij mijn beleggingsclub zit. In 2011 zijn we met elkaar in contact gekomen. Gaston en ik verrichten dezelfde werkzaamheden, gebruiken dezelfde boekhoudpakketten en delen dezelfde visie.’ Bij de Rabobank beoordeelde Gaston financieringsaanvragen van het MKB. Later startte hij in Capelle aan den IJssel een soortgelijk kantoor als Scherp Advies: Van Kessel Resultancy.

Geen uurtje-factuurtje

Het mooie is dat wij over een heleboel zaken hetzelfde denken. Hij werkt heel precies; let streng op details. En – heel belangrijk – geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Een beantwoording van een simpele vraag van een klant wordt niet in rekening gebracht. Ook zijn benadering naar de klanten is heel persoonlijk.  Zo blijft Scherp Advies het aanspreekpunt voor fiscaal en bedrijfskundig advies, (salaris)administratie, online boekhouden en belastingaangiften.

 

Scherp Advies

Hoflaan 6
3956 EE Leersum
T: 0343 45 33 19
E: info@scherpadvies.nl