De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Veenendaalse IT-specialist wereldrecordhouder als topwerkgever

2 minuten

Info Support al 22 jaar op rij benoemd tot Top Employer

Veenendaal, 20 februari 2020 – Voor het 22e jaar op rij heeft Info Support een certificaat ontvangen van het Top Employers Institute. De IT-specialist is daarmee recordhouder als langste topwerkgever wereldwijd.

Jaarlijks licht Top Employers Institute internationale bedrijven door op het gebied van onder meer ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers, werving en personeelsplanning. Dit jaar staat Info Support tussen het lijstje met topwerkgevers als DHL, Adidas en Akzo Nobel. “Het is toch wel heel bijzonder om daar tussen te staan, al hebben we al vaker deze eer gehad”, aldus Thom van de Lagemaat, HR Business Partner bij Info Support. “Dit laat zien dat we als Veenendaals bedrijf niet onderdoen voor de grote bedrijven die de beste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden stellen. Het hr-beleid dat we voeren, scoort bijvoorbeeld hoog op talentstrategie.”

Hoewel het bedrijf dus trots is op de certificering, gebruikt Info Support de uitkomsten van het onderzoek ook om haar eigen hr-beleid verder te verbeteren. Van de Lagemaat: “Er komen altijd wel leerpunten uit het onderzoek. Dat is ook de reden waarom we elk jaar meedoen aan het onderzoek, omdat we willen zien hoe we het doen ten opzichte van andere bedrijven. Continu verbeteren zit in onze genen. Afgelopen jaar hebben we vooral het proces van instromen van nieuwe medewerkers verbeterd en we werken aan een onboarding app. Zolang we dit blijven doen, ben ik ervan overtuigd dat we over een paar jaar voor de 25ste keer het certificaat in ontvangst mogen nemen.”

Over Info Support
Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren energie, mobiliteit, fintech, zorg, industrie en agrifood. Info Support heeft met kantoren in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE) meer dan 400 medewerkers in dienst. 

Website: http://www.infosupport.com/
Twitter: @InfoSupportBV