De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Voorkom dalende opbrengst zonnepanelen!

Marjolein Nieuwenhuys
< 1 minuut

WOUDENBERG – Solar Cleaners is een gespecialiseerd bedrijf uit Woudenberg dat in geheel Nederland zonnepanelen reinigt. Eigenaar Marjolein Nieuwen- huys: “Wie maximaal rendement uit zijn zonnepanelen wil halen, doet er verstandig aan deze eenmaal per jaar door ons als specialist te laten reinigen.”

Veel mensen denken dat zonnepanelen op natuurlijke wijze door regenwater schoongespoeld worden en daardoor geen extra onderhoud nodig hebben. Dat is niet zo. Op zowel horizontaal als schuin geplaatste panelen ontstaat vuil dat verwijdert moet worden, dit om te voorkomen dat u rendement verliest, dit kan oplopen tot een verlies van wel 25%!

Om het maximale rendement uit uw zonnestroominstallatie te halen is het belangrijk om de panelen minstens 1 keer per jaar professioneel te laten reinigen.

Met speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water reinigen we uw zonnepanelen zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van de zonne-energie. De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnestroominstallatie. Omdat we geen gebruik maken van reinigingsmiddelen, maar speciaal gefilterd water gebruiken, is onze methode ook nog eens milieuvriendelijk.

Solar Cleaners bestaat uit een team van specialisten op het gebied van zonnepanelen
reiniging. Wij reinigen zonnepanelen op onder andere kantoorgebouwen, winkelpanden, scholen, woningen en appartementcomplexen.

 

 

Solar Cleaners Nederland B.V.
De Nort 1c
3931 NE Woudenberg
T. +31 (0)85 87 69 132
E. info@solar-cleaners-nederland.nl