De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Waar je met een klein product groot mee kunt worden

Bart Velduizen
2 minuten

Hoenderdaal Fasteners b.v. is misschien niet het bekendste bedrijf van de Food Valley. Toch bestaat deze importeur, groothandel van bevestigingsmateralen inmiddels al 52 jaar. En het familiebedrijf, dat is gehuisvest in het oude ‘Unigro pand’ aan de Wageningselaan 18 in Veenendaal, heeft merken die bij vrijwel iedereen bekend zijn. Wel eens een schroef met een rood puntje gezien uit de bouwmarkt? Dat is de Rotadrill® schroef van Hoenderdaal!

 

STERK IN SCHROEVEN

Dit rode smeermiddel wordt er in Veenendaal aan gemaakt en is erg bekend bij de Doe-Het-Zelvers. Maar er is nog een sterk merk; en deze is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste schroevenmerken van Nederland; Dynaplus®. De schroef voor de vakman.

‘’Hier zijn we 12 jaar geleden mee begonnen en is met name de laatste jaren sterk gegroeid.’’ Aldus Bart Veldhuizen, de 32-jarige ondernemer bij Hoenderdaal. ‘’We ontwikkelen de schroeven helemaal zelf, en produceren deze vervolgens in Taiwan’’.

TRANSITIE NAAR MODERNE ORGANISATIE

Naast de ontwikkeling van succesvolle merken is Hoenderdaal ook volop in ontwikkeling als organisatie. Sinds twee jaar is Bart de algemeen directeur van het bedrijf. Hij nam het stokje over van zijn vader Niek, die al bijna 35 jaar actief is bij Hoenderdaal. Onder aanvoering van Bart is het bedrijf momenteel volop in transitie naar een moderne organisatie. ‘’Hierbij zijn er diverse automatiseringsprojecten gestart om het werk slimmer, leuker en efficiënter te maken. Hierbij is er is ook veel oog en aandacht voor de mensen bij Hoenderdaal. We blijven een plat bedrijf waar we met een nuchter ‘boerenverstand’ met een team van zo’n 60 medewerkers iedere dag ons best doen in het belang van Hoenderdaal én onze klant.’’

VACATURE TEAMLEIDER BINNENDIENST

Wil jij ons helpen verder te groeien met jouw commercieel talent? Heb je al ervaring met onze branche of onze producten en zou je het leuk vinden om ons verkoop-binnendienst team aan te sturen? Wij zoeken een teamleider binnendienst! Kijk voor meer info op onze website www.hoenderdaal-fasteners.nl