De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

“We zijn te bescheiden volgens onze klanten”

Ludo Zwaan
< 1 minuut

Gepro Electronics heet sinds 01 november 2021 Baulds.

Directeur Ludo Zwaan heeft met een herpositionering een nieuwe koers ingezet. “We zijn trots op onze nieuwe naam die perfect aansluit op ‘t aanbieden van totaaloplossingen, onze nieuwe kernwaarden en bedrijfskleuren.” 

 Baulds is sterk in IoT. Dit is de afkorting van Internet of Things. “Wat wij hier ontwikkelen en produceren zijn systeemmodules die bestaan uit embedded hardware en software,” legt Zwaan uit. “Onze innovatieve maatwerkoplossingen ontwikkelen we onder andere voor de machinebouw (mini kranen), de automotive industrie (auto’s delen) en de chemische procesindustrie (lekdetectie).”

Proactief reageren

Met de IoT-aanpak haalt Baulds sensordata uit allerlei producten en machines. “Op afstand kunnen we bijvoorbeeld een minihijskraan uitlezen en zichtbaar maken op een webgebaseerd dashboard. Zien we dat deze gebreken vertoont, dan kunnen we – proactief – de machinist daarvan op de hoogte stellen. Met onze totaaloplossingen – van sensor tot dashboard – is het mogelijk om in veel domeinen werkzaam te zijn.”

Focus op totaal oplossingen

Met de focus op totaaloplossingen is Baulds ‘t stadium ontgroeid van ‘alles aanpakken wat langskomt’. “We hebben onze kernwaarden aangescherpt die passen bij de totaaloplossingen die we nu aanbieden. Om onze innovatiekracht en stoerheid te onderstrepen zijn we op het Schotse Baulds uitgekomen.” Tijdens de rebranding workshop heeft Baulds een aantal klanten en leveranciers uitgenodigd. “Daarin kregen we duidelijk dat klanten ons te bescheiden vinden, want voor elke technische vraag hebben we een oplossing. Deze herpositionering laat onze klanten zien dat ze bij Baulds terecht kunnen voor totaaloplossingen in het IoT-domein.