De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Zomerondernemers Regio Foodvalley gezocht

< 1 minuut

Start je eigen bedrijf als student in Regio Foodvalley

 

Op 12 juli 2022 start het gratis programma Zomerondernemer Regio Foodvalley. Jongeren tussen 15 en 22 jaar kunnen zich nu aanmelden voor dit ondernemersproject in de zomervakantie. Deelnemers ervaren tijdens het project hoe het is om te ondernemen. Begeleid door trainers starten ze een eigen bedrijf.

Een eigen bedrijf in zes weken

De jongeren volgen een programma met trainingen, workshops en interessante bedrijfsbezoeken. De ZomerOndernemers krijgen begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die hen helpen om van hun eerste bedrijf een succes te maken.
Het traject is gratis en helemaal zonder verplichtingen. Na de zomer bepalen de deelnemers zelf of ze doorgaan met hun bedrijf. Jongeren die verder gaan met hun bedrijf krijgen een businessmaatje: een ervaren ondernemer uit Regio Foodvalley die hen nog een jaar lang tips en advies geeft.

Start met een driedaagse bootcamp

Op 12 juli gaat ZomerOndernemer Regio Foodvalley van start met een driedaagse ‘bootcamp’. Ontmoeten en samenwerken staan centraal. Als het kan is de training face-to-face, anders digitaal. In augustus staan bezoeken aan lokale ondernemers op het programma, met workshops, presentaties en rondleidingen. Het programma eindigt met een feestelijke finale waarin ieder zijn of haar bedrijf presenteert.

Plek voor ruim 20 deelnemers

Aanmelden kan via de website van ZomerOndernemer Regio Foodvalley Daar staat meer informatie over de trainingsdata. Ook ondernemers die hun bedrijf willen laten zien of jongeren willen coachen kunnen zich via deze website nog aanmelden