De ZAKENMARKT De ZAKENMARKT

Word een succesvoller bouwbedrijf

3 minuten

Trends in de bouw

Het jaar 2022 zit er alweer bijna op. Het is een bewogen jaar geweest, waarin enorm veel is gebeurd. Dat geldt ook voor de bouwsector. We kregen te maken met stijgende prijzen van bouwmaterialen en hadden natuurlijk te maken met de ontwikkelingen rondom stikstof. Ook zagen we dat er andere ontwikkelingen gaande waren, zoals de opkomst van duurzaam en circulair bouwen. Deze trend zal zich de komende jaren ongetwijfeld voortzetten.

Succesvol zijn

Natuurlijk. Elk bouwbedrijf wil succesvol zijn. Maar hoe definieer je succes? Aan de hand van omzet en winst? Dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Of dat je precies de opdrachten binnenhaalt waar jij naar op zoek bent? Hoe je succes ook definieert, het komt in elk geval voort uit hard werken en de juiste mensen weten aan te trekken, zowel je personeel als je klanten. En veel bedrijven in de bouw lopen klanten mis of trekken de verkeerde klanten aan doordat ze hun marketing niet goed genoeg hebben ingericht. En dat is zonde, want je werkt er wel hard voor, maar haalt er niet genoeg uit.

“Veel bedrijven in de bouw lopen klanten mis, doordat ze hun marketing niet goed genoeg hebben ingericht.”

Het kan best een uitdaging zijn om steeds de juiste klanten te vinden. Want hoe spreek je jouw doelgroep nou het beste aan? En waar kun je hen bereiken? Bovendien hebben veel bedrijven in de bouw weinig tijd om hun marketing eigenhandig goed op de rit te krijgen. Ze zijn druk met de kernactiviteit van hun bedrijf: bouwen.

 

 

Doen wat je leuk vindt

Bij Studio Sterk Staal geloven we dat jij ook juist bezig zou moeten zijn met wat jij écht leuk vindt: bouwen. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je niet weet hoe je je marketing moet aanpakken of dat het erbij inschiet vanwege tijdgebrek. En dat is waarom wij al honderden bedrijven in de bouw- en technieksector hebben geholpen. “Studio Sterk Staal is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Voor ons hebben ze de website gerealiseerd, diverse afgeronde projecten gefotografeerd, en een prachtige brochure gemaakt. Ze hebben veel vakinhoudelijke kennis. Erg prettig om mee samen te werken.”      Rick Hardeman – COFAC

 

Stappenplan

We werken met simpel 3-stappenplan.

  1. Maak een afspraak. We bespreken je wensen en kijken wat we voor je kunnen betekenen.
  2. Enthousiast over ons voorstel? Dan gaan wij voor je aan de slag. Dit kan in allerlei vormen zijn.
  3. Ervaar het succes. Je hebt geen omkijken meer naar je marketing en krijgt de juiste klanten binnen.

“Geen ingewikkelde marketingpraat, maar rechttoe rechtaan en duidelijk.”

 

Taal van de bouw

Waarin wij uniek zijn ten opzichte van andere marketingbureaus is dat wij dezelfde taal spreken als bouwbedrijven. Geen ingewikkelde marketingpraat, maar rechttoe rechtaan en duidelijk. Ons hele team heeft ervaring en affiniteit met de bouw. Daardoor hebben we bij de eerste kennismaking snel door hoe jouw organisatie in elkaar steekt en welke producten of diensten je levert. Zo kunnen we snel schakelen en weten we je bedrijf op de juiste manier te promoten. Dit doen wij op verschillende manieren.

Alles onder één dak

Waarvoor kun je bij ons terecht? Eigenlijk alles wat met marketing te maken heeft. We denken mee over je marketingstrategie: hoe zet je je product of dienst goed in de markt? We ontwerpen een huisstijl die past bij jouw organisatie. We brengen jouw organisatie of projecten in beeld met foto en video, en zetten waar nodig drones in om shots vanuit de lucht te schieten. We zijn in staat (gecompliceerde) technische documentaties op te stellen en maken constructies of machines visueel aan de hand van 3D-visualisaties. En tot slot bouwen we een website, waarmee je online goed vindbaar bent en halen we zo veel mogelijk potentiële klanten naar je website toe door middel van online marketing.

Contact

Wil jij je marketing goed op de rit krijgen? Bel 0318-740007 of stuur een e-mail naar info@studiosterkstaal.nl. Je bent natuurlijk ook welkom om gewoon eens bij ons kantoor binnen te lopen op Boylestraat 26 in Ede.

Studio Sterk Staal – Bouwt succesvolle merken

Studio Sterk Staal
Boylestraat 26
Ede
T 0318-740007
E info@studiosterkstaal.nl